Pedicure

Veel pedicures hebben al kennis gemaakt met de unieke eigenschappen van deze sok, die nu ook in Nederland verkrijgbaar is.
 
De sokken worden alleen verkocht via specialisten die iemand met voetproblemen op de juiste wijze kunnen helpen, zoals pedicures en orthopedische schoenspeciaalzaken. Voorlichting over Reflexa Diabetic sokken vindt plaats via Praktijk Ondersteuners van de Huisartsen (POH) en door diabetes podotherapeuten.
 
Zoals u op deze site uitgebreid kunt lezen, heeft klinisch onderzoek aangetoond dat Reflexa Diabetic sokken zorgen voor een betere doorbloeding en hogere zuurstofniveaus in de huid. Hierdoor zijn Reflexa sokken uitermate geschikt voor diabetische voeten. Maar ook mensen die last hebben van koude voeten zijn zeer gebaat bij deze sok.
 
Op het ogenblik wordt ook in Nederland op grote schaal onderzoek gedaan naar de unieke eigenschappen van deze sok. De eerste resultaten lijken erop te wijzen dat de sok ook geschikt is voor mensen met andere voetcomplicaties, zoals oedeem, neuropathie en arterioscleroses. Duidelijk is dat Reflexa Diabetic sokken een preventieve werking hebben en helpen voetcomplicaties te voorkomen. Inmiddels worden het belang van een goede sok ook tijdens de nascholingsdagen belicht door meerdere docenten.
 
Kortom Reflexa sokken bieden een belangrijke aanvulling in de behandelingsmiddelen voor de voeten van uw cliënten.
 
Op verschillende beurzen en congressen hebben veel pedicures al sokken besteld om op te nemen in hun productenpakket. Ook u, als geregistereerd pedicure, kan Reflexa Diabetic sokken via uw praktijk gaan verkopen. Als u onderstaande gegevens invult en vervolgens op de verzenden-knop klikt, dan zullen wij u alle informatie hierover toesturen.
 

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw Kamer van Koophandelnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Eventuele opmerkingen/vragen