Aegis™

Aegis™ is een revolutionaire technologie, bestaande uit een niet uitwasbare permanente coating op de garens waaruit Reflexa® Diabetic sokken worden samengesteld. Deze coating zorgt ervoor dat bacteriën worden aangetrokken en onschadelijk gemaakt. Hierdoor blijven uw voeten fris en krijgen bacteriën geen kans.
 
Aegis Nano-coating uitleg
 
Deze nano-coating zorgt ervoor dat micro-organismen aangetrokken en onschadelijk gemaakt worden. Geurende voeten ontstaan doordat zweet in aanraking komt met bacteriën. Doordat de nano-coating van Aegis™ bacteriën verwijderd, wordt geur voorkomen, evenals het ontstaan van schimmels. De kans op ontstekingen aan de voeten veroorzaakt door schimmels en bacteriën wordt zo weggenomen.
Zelfs na meer dan 100 wasbeurten is Aegis™ nog volledig actief. Aegis™ is veilig en vriendelijk voor het milieu.
Onaangename voetgeur ontstaat als transpiratie in aanraking komt met bacteriën. Doordat Aegis™ bacteriën verwijdert, worden onaangename geurtjes voorkomen, evenals het ontstaan van schimmels. De kans op ontstekingen aan de voeten door schimmels en bacteriën wordt zo weggenomen.
Zelfs na meer dan 100 wasbeurten is Aegis™ nog volledig actief. Aegis™ is veilig en vriendelijk voor het milieu.
 
Hoe werkt de coating van Aegis™ ?
 
Werking Aegis op micro-organisme
De coating van Aegis™ op de garens van Reflexa® Diabetic sokken trekken het micro-organisme (het blauwe bolletje in de tekening) aan en maken het onschadelijk. Zo krijgen bacteriën en schimmels geen kans en worden ontstekingen voorkomen.