Reflexa Nederland

Reflexa® Nederland is gespecialiseerd in sokken die ontwikkeld zijn voor de diabetische markt. Deze sokken zijn gemaakt volgens de laatste medische inzichten en geproduceerd volgens de allernieuwste breitechnieken.
Reflexa® Nederland verkoopt Reflexa® Diabetic sokken via deze website en via voetspecialisten, zoals podotherapeuten, pedicures en orthopedische schoenspeciaalzaken.

 

Reflexa® Nederland vindt het belangrijk dat de beste materialen ter beschikking komen van diabetici in Nederland en dat de werking van mogelijke nieuwe materialen goed wordt onderzocht. Hiertoe onderhouden wij nauwe contacten met diverse onderzoeksinstituten in binnen- en buitenland, evenals gespecialiseerde medici, hulpverleners, diabetesverenigingen en met patiënten met (diabetische) voetaandoeningen.

Zie ook onze betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek.

 

Intersocks

 

Alle Reflexa® sokken worden gemaakt door Intersocks in Italië. Intersocks (opgericht in 1979) is een gerenommeerde internationale producent van kwalitatief hoogwaardige sokken. Intersocks onderscheidt zich door jarenlange ervaring en een enorme passie voor en kennis van de sokkenproductie. Intersocks is ISO gecertificeerd.

 

Reflexa® sokken worden op een verantwoorde manier vervaardigd, met inachtname van milieuvoorschriften en arbo-eisen. Daarbij worden de meest geavanceerde high-tech breimachines gebruikt.

 

productie diabetische sokken

 
De uitvinding van Reflexa® Diabetic sokken

 

Reflexa® Diabetic sokken zijn ontwikkeld door een team van breitechnici en medici (waaronder Amerikaanse podotherapeuten). Ieder heeft vanuit zijn eigen discipline bijgedragen aan de optimale samenstelling van de sokken. Nog steeds is dit team van deskundigen bezig met onderzoek naar sterkere, meer verfijnde en meer doeltreffende garens om nog betere sokken te ontwikkelen. Dit continue proces zorgt ervoor dat Reflexa® de meest geavanceerde oplossingen kan bieden om uw voetklachten te verlichten.