Nooit meer last van dikke voeten!

Last van gezwollen enkels en voeten?
 
Stap dan over op Reflexa® Oxygenated Compression sokken. Dertig jaar ervaring en de nieuwste technologieën hebben geleid tot de meest geavanceerde reissok op de markt. Deze sok is ideaal voor iedereen die last heeft van dikke voeten, bijvoorbeeld na een auto-, bus-, trein- of vliegreis of een hele dag staan en/of zitten.
 
Gebrek aan beweging en het afknellen van vaten door lang zitten of staan vertragen de terugvoer van het bloed naar het hart. De Reflexa® Oxygenated Compression sok stimuleert de bloed- en vochtcirculatie en voorkomt hiermee stagnatie in de voeten en onderbenen, een belangrijke oorzaak van trombose.
 
Er ontstaan bloedstolsels (zgn. trombi) die bij een trombose de vaten afsluiten waardoor het bloed niet meer kan wegstromen. In extreme gevallen kan zelfs een dodelijke longembolie ontstaan als er een stolsel losschiet.
 
De Reflexa® Oxygenated Compression sokken zijn gebreid met het revolutionaire nieuwe synthetische garen Quattroxy™. Klinische onderzoeken bewijzen dat Quattroxy™ zorgt voor verhoging van zuurstofgehalte in het bloed. Het gebruik van Quattroxy™ garen in combinatie met een exact gedoseerde druk op het onderbeen (hoger bij de enkel en lager bij de kuit) gaat het opzwellen van enkels en voeten tegen. Daardoor versnelt de terugvoer van het bloed naar het hart. De Reflexa® Oxygenated Compression sok voorkomt hiermee vermoeide benen en gezwollen enkels, waardoor de benen zelfs na een lange reis nog fit en vitaal aanvoelen.
 
Ook voor dagelijks woon-werkverkeer is de Reflexa® Oxygenated Compression sok zeer comfortabel. Met deze sok kom je zonder dikke of pijnlijke enkels aan op je plaats van bestemming.
 
De Reflexa® Oxygenated Compression sok heeft een goede vochtregulering. De Aegis™coating zorgt voor een antibacteriële werking en is bovendien geurneutraliserend.
 
Reflexa® Oxygenated Compression sokken:

  • Helpen de bloedcirculatie in de voeten te verbeteren
  • Zorgen voor een uiterst effectieve compressie bij de enkels
  • Helpen opgezwollen enkels en voeten voorkomen
  • Zorgen voor een verhoging van het zuurstofgehalte
  • Zijn antibacterieel en zijn geurneutraal
  • Houden de voeten warm

 
De Reflexa® Oxygenated Compression sokken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel reizen of veel woon-werkverkeer hebben met het vliegtuig, openbaar vervoer (zoals trein, bus, tram en metro) en auto. Het is speciaal aanbevolen voor mensen die venous thrombosis willen voorkomen. Het is een sok die tot onder de knie komt en heeft een compressie van 18 mm/Hg bij de enkel en 12mm/Hg bij de kuit.
 
De Reflexa® Travel sokken zijn gemaakt van:

  • 52% polymide nylon
  • 35% Quattroxy™ polyester
  • 9% elastane
  • 4% Copper

 
De sok kan gewoon gewassen worden op 30 graden en is er in de kleuren zwart, blauw en licht grijs, en de maten zijn small (schoenmaat 35-38), medium (39-42) en large (43-46).
 

 
Let op: De Reflexa Oxygenated Compression sok is, door de ingeweven compressie, niet geschikt voor mensen met voetproblemen als gevolg van diabetes. Hiervoor zijn de speciale Reflexa Diabetes sokken ontwikkeld.