Nooit meer last van dikke voeten na een lange reis!Reflexa Travel sok tegen dikke voetenReflexa® Travel sokken

Last van gezwollen enkels en voeten na een lange reis?
 
Stap dan over op Reflexa® Travel sokken. Dertig jaar ervaring en de nieuwste technologieën hebben geleid tot de meest geavanceerde reissok op de markt. De Reflexa® Travel sok is ideaal voor iedereen die een auto-, bus-, trein- of vliegreis gaat maken.
 Gebrek aan beweging en het afknellen van vaten door lang zitten in de auto, het vliegtuig of de trein vertragen de terugvoer van het bloed naar het hart. De Reflexa® Travel sok stimuleert de bloed- en vochtcirculatie en voorkomt hiermee stagnatie in de voeten en onderbenen, een belangrijke oorzaak van trombose.Er ontstaan bloedstolsels (zgn. trombi) die bij een trombose de vaten afsluiten waardoor het bloed niet meer kan wegstromen. In extreme gevallen kan zelfs een dodelijke longembolie ontstaan als er een stolsel losschiet.
 
De Reflexa® Travel sokken zijn gebreid met het revolutionaire nieuwe synthetische garen Celliant™. Klinische onderzoeken bewijzen dat Celliant™ zorgt voor verhoging van zuurstofgehalte in het bloed. Het gebruik van Celliant™ garen in combinatie met een exact gedoseerde druk op het onderbeen (hoger bij de enkel en lager bij de kuit) gaat het opzwellen van enkels en voeten tegen. Daardoor versnelt de terugvoer van het bloed naar het hart. De Reflexa® Travel sok voorkomt hiermee vermoeide benen en gezwollen enkels, waardoor de benen na een lange reis nog fit en vitaal aanvoelen.
 
Ook voor dagelijks woon-werkverkeer is de Reflexa® Travel sok zeer comfortabel. Met Reflexa® Travel sok kom je zonder dikke of pijnlijke enkels aan op je plaats van bestemming.
 
De Reflexa® Travel sok heeft een goede vochtregulering. De Aegis™coating zorgt voor een antibacteriële werking en is bovendien geurneutraliserend.
Reflexa® Travel sokken:

 • Helpen de bloedcirculatie in de voeten te verbeteren
 • Zorgen voor een uiterst effectieve compressie bij de enkels
 • Helpen opgezwollen enkels en voeten voorkomen
 • Zorgen voor een verhoging van het zuurstofgehalte
 • Zijn antibacterieel en zijn geurneutraal
 • Houden de voeten warm

 
De Reflexa® Travel sokken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel reizen of veel woon-werkverkeer hebben met het vliegtuig, openbaar vervoer (zoals trein, bus, tram en metro) en auto. Het is speciaal aanbevolen voor mensen die venous thrombosis willen voorkomen. Het is een sok die tot onder de knie komt en heeft een compressie van 18 mm/Hg bij de enkel en 12mm/Hg bij de kuit.
De Reflexa® Travel sokken zijn gemaakt van: 

 • 41% polymide nylon
 • 28% Celliant
 • 20% polyester
 • 9% cotton
 • 2% lycra

 
De sok kan gewoon gewassen worden op 30 graden en wordt geleverd in de kleur zwart, in de maten small (schoenmaat 35-38), medium (39-42) en large (43-46).
Let op: De Reflexa Travel sok is, door de ingeweven compressie, niet geschikt voor mensen met voetproblemen als gevolg van diabetes. Hiervoor zijn de speciale Reflexa Diabetes sokken ontwikkeld.