Reflexa Diabetic is, zonder twijfel, een van de meest wetenschappelijk geavanceerde diabetische sokken op de huidige markt. Revolutionaire vezels verweven in de sok, verhogen het zuurstofgehalte in het bloed en helpen de energie die het lichaam afgeeft te behouden, waardoor de voeten warm blijven. Verder zijn de Reflexa Diabetic sokken voorzien van vlakke, niet voelbare naden bij de tenen, hebben ze geen knel- of drukpunten en een niet knellende boord waardoor ze maximaal comfort geven.
 
Diabetische sokken voor ouderen
 
Reflexa Diabetic Socks zorgen voor :

 • Een verbeterde bloedcirculatie in de voeten ter voorkoming van gevoelloosheid in de voet
 • Toename van zuurstof in het bloed
 • Een optimaal comfort met een naadloze teen en een niet-knellende boord om knelpunten te voorkomen
 • Pijnverlichting zodat men mobiel en actief kan blijven
 • Verhoging van het zuurstofgehalte in de voeten zodat de huid en de zenuwen gezond blijven
 • Het warmhouden van de voeten
 • Een snellere wondgenezing

Reflexa Diabetische sokken bestaan voor een groot deel uit Celliant™, een revolutionair synthetisch garen waarvan klinisch bewezen is dat het o.a. een preventieve en pijn verlichtende werking heeft bij diabetische voeten, een snellere genezing bevorderd, de zuurstofopname in het lichaam vergroot, prestaties verhoogt bij atleten en helpt om de temperatuur in het lichaam te regelen.

Om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de diabetes patiënten zijn Reflexa Diabetische sokken ontworpen zonder drukpunten, zonder knellingen en met vlakke niet voelbare naden. De buitengewone innovatie en productie techniek achter de Reflexa Diabetische sokken heeft geresulteerd in de erkenning ervan door talrijke prestigieuze organisaties, waaronder de American Podiatric Medical Association.

Speciaal voor de warmere dagen is ook een Reflexa Diabetic Thin sok ontworpen. Een iets dunnere sok voor diabetici , maar met dezelfde eigenschappen als de standaard sok.

Reflexa Diabetische sokken hebben de The Seal of Acceptance ontvangen van de American Podiatric Medical Association – de overkoepelende organisatie voor medische voet- en enkelspecialisten in de USA. Deze “Seal of Acceptance” bevestigt dat Reflexa Diabetische sokken aantoonbaar hebben bewezen dat ze van toegevoegde waarde zijn bij de behandeling van diabetische voeten

Reflexa Diabetische sokken zijn vervaardigd uit:

70% Celliant
28% polyamide
2% lycra

Reflexa Diabetische Thin (dunne) sokken zijn vervaardigd uit:

88% polyester Celliant
10% polyamide
2% lycra

Wasvoorschriften:

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw Reflexa ® Diabetische sokken (zowel de reguliere als de dunne sokken), adviseren wij het volgende:

 • wassen op 30 ° C
 • binnenstebuiten wassen
 • gebruik een fijn wasprogramma
 • Reflexa sokken kunnen op een lage temperatuur in de droger