Onderzoek & Technologie

Reflexa sokken bieden U unieke en effectieve oplossing, voor voetproblemen die gepaard kunnen gaan met diabetis. Een geavanceerde breitechniek en de optimale combinatie van Celliant vezels, Aegis anti-schimmelbehandelingen en andere materialen zijn de redenen achter het succes van Reflexa. Lees verder voor meer informatie over het onderzoek en de technologie achter Reflexa sokken!

Onderzoek
research diabetic socks

Reflexa sokken zijn ontwikkeld in samenwerking met een bekende Amerikaanse podotherapeut. Gedurende 5 jaar is door een team van breitechnici is gewerkt aan de optimale samenstelling van deze sokken. De Reflexa sokken van nu zijn het resultaat van al deze arbeid.

Dit team van deskundigen is voortdurend bezig met onderzoek naar sterkere, meer verfijnde en meer doeltreffende garens om nog betere sokken te ontwikkelen. Dit continue proces zorgt ervoor dat Reflexa sokken de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden om u te helpen een beter leven te leiden.

Technologie
productie diabetische sokken

Reflexa sokken kunnen alleen gemaakt worden met de nieuwste productietechnologie. Deze hoogwaardige apparatuur voor productie biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om te breien, en is geschikt voor het produceren van de super-fijne en geavanceerde weefsels die nodig zijn voor Reflexa sokken. Dit garandeert dat Reflexa sokken de meest comfortabele sokken voor diabetici zijn.